Annonse

HVA ER EGENTLIG BEST?

Tjeeenaaa godtfolk ♥

Håper dere har en sprudlende start på dagen, og at livet smiler. Tenk at vi har kommet oss til 11. juli allerede – tiden flyr!

Folkens? Jeg er desperat etter nytt kamera, og jeg trenger hjelp… Både Olympusen min og min kjære Canon synger på siste verset, etter mange ferier, turer og festivaler, hvor kameraene har fått seg en god trøkk. Det er på tide å investere i noe nytt, og denne gangen vil jeg ha noe virkelig bra som gir de aller beste bildene.

Så… Er det noen der ute som har litt erfaringer med ulike kameraer, og som virkelig har peiling på hva som er det aller, aller beste? Det er jo helt klart at et speilreflekskamera tar de beste bildene , men hvilket speilreflekskamera er egentlig best? Jeg vet jo at mye ligger i selve objektivet, men også her er det jo et hav å velge i – jeg blir jo helt svett, haha.

Jeg blir evig takknemlig for tips fra dere, fine venner – nå skal det nemlig bli så bra kvalitet på denne bloggen atte hjelp!

Sees senere ♥

Annonse