HVA JEG GJØR AKKURAT NÅ!

Woohooo! Dag 14 av 40 Days Challenge. Skal si det går unna, eller hva? I dag går utfordringen rett og slett ut på å vise dere hva jeg gjør akkurat nå!

Og akkurat nå, er jeg i Tvedestrand! Jeg ble nemlig invitert til å delta i en panelsamtale med fantastiske jenter i tillegg til en politimann, for å snakke om drikkepress, festkultur og rus!

Jeg blir så imponert over ungdommen som tar tak – som arrangerer en panelsamtale som dette her på eget initiativ, og som faktisk setter viktige tema på dagsorden! Ungdommer nå til dags, ass – fy flate så mange med gode verdier og sunne holdninger, som tør å ta tak, og som våger å snakke høyt om det som kanskje er litt vanskelig! Fantastisk!

Dennis har vært med på roadtrip i dag, og er som alltid verdens beste støttespiller når jeg skal gjøre ting som dette her. Det er alltid betryggende å ha en man kjenner så godt i salen, som kan gi tilbakemeldinger etterpå! I et forhold handler det jo om å spille hverandre gode, og det føler jeg vi gjør. Han kommer alltid med konstruktiv kritikk når det passer seg, og det er akkurat dette som gjør at jeg kan bli bedre!

Siden vi ikke er langt unna besteforeldrene til Dennis, svipper vi like så greit innom før vi kjører tilbake til Oslo! Kan jo ikke være såpass nære, uten å stikke innom for å si hei til de skjønne gode!

Har dere en fin start på uken, lovelies?