Annonse

HVA MER KAN MAN ØNSKE SEG?

Jeg kan ikke fatte og begripe at jeg har bodd så mange år i nærheten av Botanisk hage, uten å tilbringe tid her. Det er først nå etter at jeg ble mamma, at jeg har fått øynene opp for dette nydelige stedet. Jeg gjentar meg selv til det kjedsommelige nå – Botanisk hage har jo blitt nevnt ved flere anledninger tidligere, men plassen fortjener litt oppmerksomhet.

Her går Dennis og jeg ofte på kvelds(trille)tur om været tillater det, og det er ikke et annet sted her i hovedstaden som gir meg mer sinnsro enn akkurat her i Botanisk hage. Vakre omgivelser, fuglekvitter, nydelige blomster og planter… Hva mer kan en ønske seg?

     

Disse bildene knipset jeg på vår forrige trilletur, og da var det nummeret før jeg låste meg inne i Tropehagen, mens Dennis og Falk stod utenfor og ventet, haha. Alle dører låses automatisk klokken 21.00, og vi som ikke har så mye kontroll på tid i disse dager, hadde jo ikke peiling på at vi var ute såpass nærme stengetid. Jeg kom meg heldigvis ut uten problem, men det ble jo litt komisk hele opplegget, haha. Uansett… Botanisk hage er virkelig verdt et besøk, og kommer du før klokken 17.00, er restauranten åpen. Her har de selvsagt uteservering – en skikkelig vakker plass – så her er det bare til å kose seg glugg med god mat og noe godt i glasset.

Nå har jeg kommet meg ut til mamma etter en spennende dag. Vi har hatt besøk av Se & Hør store deler av dagen, så dere skal ikke se bort ifra at det dukker opp et aldri så lite videoklipp på nett i nær fremtid, hihi. Nå skal kvelden tilbringes med den relativt nybakte mormoren, så det skal bli skikkelig herlig. Jeg titter forøvrig innom igjen litt senere, da jeg har et lite tips på lur til dere og kanskje en liten rabattkode! Stay tuned ♥

 

Annonse