HVA ØNSKER DERE?

Vakre lesere… 

Blogging gjør meg både glad, stresset og til tider frustrert, men èn ting er ihvertfall sikkert, og det er det at jeg blir veldig glad for å kunne inspirere mine lesere… Derfor vil jeg høre med dere om hva dere finner mest interessant på bloggen min. Er det noe som faller mer i smak enn andre ting, og er det kanskje noe dere virkelig digger som dere håper på å se mer av? Isåfall har dere nå sjansen til å fortelle meg akkurat hva dere ønsker å lese om…

Jeg har forstått det slik at det er veeeldig mange av dere som savner oppdateringer omkring Dennis og meg, og det forstår jeg. Samtidig blir jeg litt lei av at noen av dere skriver at dere KUN leser bloggen min for å få sjansen til å følge med på hva Dennis driver med, og for å være helt ærlig ser ikke jeg på dette som min oppgave. Jeg prøver å dele så mye som mulig med dere, og selvom jeg selv har valgt å være en «offentlig» person, ber jeg om forståelse for at jeg ønsker å holde noe privat. 

Gleder meg til å høre mer om hva dere vil se mer av fremover, og så skal jeg selvsagt prøve å ta hensyn til dette. 

 

You rock my world ♥