Annonse

HVA SYNES DU?

Kjære venner ♥

Jeg vil at dette skal bli et skikkelig bra blogg-år! Jeg ønsker at dette skal være et sted dere elsker å klikke dere inn på – som gir dere masse inspirasjon, og som engasjerer. Målet er jo at dette skal være bloggen dere ikke kan leve uten, haha… Vel, man kan fint leve uten en blogg, men dere skjønner tegningen…

I år fyller bloggen min 10 år. Can you believe it!? Det hele startet en regnfull oktoberdag på kjøkkenet i leiligheten min i Bergen, og lite visste jeg den gangen at bloggen faktisk skulle bli en av Norges mest leste. Stor stas! Bloggen er jo på mange måter livet mitt… Jeg elsker jobben min, og vil gjøre den så bra som overhodet mulig. Derfor trenger jeg litt drahjelp fra dere!

Hva ønsker dere mer av her inne i det nye året? Er det noe dere savner? Noe som er totalt uinteressant? Noe som aldri har blitt gjort tidligere, men som dere gjerne skulle sett/lest?

Jeg setter enormt stor pris på om du vil bruke 2 minutter på å skrive en liten kommentar med dine ønsker. Det vil motivere meg så til de grader, og en slik motivasjonsboost er jo innafor i starten av et helt nytt år!

Jeg blir i så fall like glad som på bildet over her, haha!

Dagen er godt i gang, og snart skal vi hoppe på bussen opp til Nydalen. Dennis skal til tannlegen, og jeg skal nørde meg på Planasjen i mellomtiden. Vi trenger mer fulglefrø, og så klør det allerede i fingrene etter å få på plass nye, friske, grønne planter – både inne og ute. Så nå gjelder det å se om de har noe som tåler vinter og kulde. Vi må vel bare innse at det er lenge til våren enda, eller hva?

Nyt dagen så lenge, vakre mennesker. Dere er best!

Annonse