Annonse

HVEM ER DIN SUPERGIRL?

//Annonse

Heia, fine venner ♥

Nå skal jeg meddele enda en hyggelig nyhet for dere! Hjelpes så mye kjekt som skjer om dagen, altså… Det er så deilig å ha såpass mange ting å henge fingrene i, og at agendaen fylles opp av mye moro og mye spennende.

Det jeg nå kan avsløre er at jeg blir, *trommevirvel*, Sunsilk’s nye ansikt utad. Jaddaaaa, nå er denne brautende bergenseren blitt ambassadør for nettopp Sunsilk, og jeg er så himla glad for denne herlige muligheten.

IMG_3836

Når jeg tenker Sunsilk, tenker jeg glade farger, happiness, brede smil og friske dufter. Sunsilk er alltid shampoen jeg grabber med meg fra butikkhyllene, av den enkle grunn at det er denne shampoen som er freshest, haha. Finest og se på, altså, og det synes jeg er litt viktig. I tillegg blir håret mitt så happy av disse produktene, og jeg digger at Sunsilk er såpass rimelig at det ikke gjør så vondt i lommeboken. Jeg synes det er helt unødvendig å bruke frisørshampo til flere hundre kroner! JA, jeg vet at dette gjør vondt i alle frisørers ører, men det morsomme er at jeg alltid får skryt for sunt og flott hår når jeg sitter i frisørstolen!

Frisør: «Kristin, så glansfullt og friskt hår du har. Bruker du produkter herfra? »
Kristin : «Hehe, nei! Jeg bruker shampo fra butikken»
Frisør: «Oj! Vent litt… Kanskje det ikke var så fint likevel! Kristin, du MÅ bruke frisørshampo»
Kristin: «Javel? Må jeg nå egentlig det?»

GØY! Gøy, gøyere, gøyest!

IMG_3845

IMG_3854

IMG_3828

De av dere som har gått til innkjøp av månedens utgave av Shape Up, har nok kanskje lagt merke til at trynet mitt er spredd utover hele side 7. Der gliser jeg så bredt atte, og det kjekke med hele side 7 er nettopp den deilige konkurransen dere kan delta i!

Dette er konkurransen for alle som har en supergirl i livet sitt, og som i tillegg er keen på et gavekort fra Nelly til en verdi av hele 10.000 kroner. TI TUSEN!

Jepp, dere leste riktig, og vi snakker selvsagt hele TO gavekort på 10.000 kroner. Ett til deg, og ett til din supergirl.

For å delta i konkurransen gjør dere følgende:

Ta et bilde med en venninne, og del bildet på Instagram med hashtaggen #SUPERGIRL og #SUNSILKMINERALS

That’s it

Det er altså superenkelt å bli med i trekningen! Hver måned kommer de beste bildene på trykk i Det Nye og i Shape Up, og Sunsilk’s favoritt premieres med en fresh klokke fra Mango. Årets beste bilde stikker altså av med gavekortene, så dette her skal bli sjukt spennende…

Heia dere supergirls der ute!

IMG_3857

IMG_3851

IMG_3842

Åhåj!

Dette er gøy, altså… GøyT, som vi sier i bergen, haha.

Nå skal jeg straks møte Christian. Vi skal male sjappen, og jeg gleder meg til å vise dere fargene vi skal bruke! Dette blir så stiiiliiiiig…

Nyt dagen så lenge, vakre venner. Hvem er deres supergirl? 

Annonse