Annonse

HVEM I ROMMET CHALLENGE

Hei igjen, engler! Eller rockeboller, som jeg liker å kalle dere, haha ♥ Jeg elsker det ordet!

Det er på tide med litt YouTube-underholdning, og i dag kliner vi til med en hvem i rommet challenge, hvor dere blir litt bedre kjent med oss. Hvem i rommet tror dere vi mener ser best ut naken, for eksempel? Eller hvem i rommet er mest romantisk? Svaret finner dere under her… Snurr film!

Som vi sier i videoen, er Gullsnutten like rundt hjørnet, og vi blir sjukt glade for en nominasjon om dere mener vi fortjener det ♥ Dere kan i så fall stemme på oss HER, i så mange kategorier dere mener passer best.

Jeg er i full gang med forberedelser til i morgen – da skal jeg nemlig til Bergen for å holde foredrag for en gjeng flotte jenter, og temaet er selvtillit. Jeg gleder meg stort!

Har dere en fin mandagsettermiddag?

Annonse