Annonse

HVER ENESTE DAG!

//Annonse

God ettermiddag, mine fine venner  ♥

Har tirsdagen behandlet dere bra?

Jeg hadde et møte kokken tolv, og deretter dro jeg opp til Løkka for å handle litt stasj jeg manglet i heimen. Sånn som en kurv til dusjen til shampo og såpe, kleshengere, kjøkkenkluter, stearinlys, og annet nødvendig. Det ble fort fire bæreposer, og den femte som skulle hentes på Posten var tung som bly. Det er på sånne dager man virkelig merker at man så gjerne skulle hatt en bil, og det er jo helt uaktuelt å gå flere ganger, haha. Jeg går ALDRI flere ganger, og bærer gjerne så mye at jeg nærmest kollapser.. 

Da jeg var på vei hjemover, tenkte jeg at det ville være fornuftig å stikke innom butikken for å handle middag. Jeg syntes selvsagt at det var helt unødvendig å gå hjem med de fem tunge posene først, for så å gå tilbake til butikken. Sånn kan man ikke holde på vett, så jeg gikk inn på Rema1000 med alle mine bæreposer, som jeg fikk plassert i en handlevogn. Handlevognen, posene og jeg tuslet rundt på butikken, og et øyeblikk der glemte jeg at jeg faktisk skulle bære enda mer med meg hjem. Jeg storhandlet, skal jeg fortelle dere, og endte opp med fire nye poser. Snakker vi utfordring, eller? Det der var tungt, og nesten umulig å frakte med seg videre.. Dette krevde mange pauser, samt knekk i både rygg og knær, og uansett hvor idiotisk jeg så ut der jeg slepte handlelasset med meg, holdt jeg stø kurs og fokus på oppgaven, haha.. Nå har jeg faktisk ikke følelser i armene, og jeg føler at jeg har vært på treing. Det er jo bra, haha! 

Men okei.. Herregud da gitt! Klarte jeg virkelig å snakke om bæreposer i to lange avsnitt? Åhåj.. Det skjer lite spennende i livet mitt, når tunge bæreposer og latmannsbør blir et tema, haha!

La oss gå over til noe helt annet, nemlig videoen fra Scholl-eventet jeg var med på forrige uke. Som dere vet var jeg altså invitert på en middag for å bli kjent med Scholl sitt siste tilskudd, nemlig noen superdigge gelésåler som gjør godt for slitne føtter. Disse sålene klippet vi til og stappet i skoene, for deretter å teste dems virkning da vi vandret fra restaurant til restaurant. Disse sålene er så vanvittig comfy, og jeg bruker dem hver eneste dag!

 

Dennis kom akkurat hjem fra jobb, og nå skal vi gå i gang med dagens middag. I dag blir det quesadilla med kylling og masse hjemmelaget guacamole, og jeg får vann i munnen av tanken. NAM, så godt dette her skal bli!

Hva står på deres middagsmeny i kveld? Kanskje jeg får noen tips til morgendagen? Juuhuuuu!

LOVE YA’LL  ♥

Annonse