HVERDAGSLUKSUS

Plutselig var det mandag! Og i dag våknet vi til snø utenfor… Really? Jeg som var så innstilt på vår, haha. Så i dag var det på tide å gjøre alvor ut av ønske nummer 9 på listen jeg delte med dere i går – nemlig å sørge for at vi har friske blomster på bordene her hjemme, hele uken igjennom. Vi har i tillegg handlet inn mat til hele uken, som også er noe vi skal bli flinkere til. Penger spart. Mindre matsvinn. Vinn, vinn!

Dagen startet forøvrig hos frisøren… Dennis – med alle sine dreads – innså omsider at det var på tide å få ryddet opp i fuglereiret, så i dag kvittet han seg med nesten 10 cm. Rockehåret er med ande borte, og nå ser han skikkelig fresh ut. Jeg elsker langt hår på mannfolk – litt lengde er det heldigvis fortsatt, men nå ser håret så mye friskere ut. Tommel opp! Så nå er det to gladlakser som sitter og jobber her på kjøkkenet – den ene med ny frisyre, og den andre med fine blomster på bordet. Uken kunne vel ikke startet på en bedre måte.

Vi skal om få strakser gå i gang med innspilling av en ny YouTube-video, som kommer ut på kanalen litt senere i dag. Kom gjerne med ønsker til enten ting vi kan gjøre, eller temaer vi kan snakke om i fremtidige videoer. Veldig kjekt med input fra dere som faktisk skal sitte å se på!

Nyt dagen så lenge, så sees vi igjen om ikke så lenge ♥