Annonse

HVERDAGSLYKKEN ER…

♥ … å nyte en kopp kaffe i sengen like etter at alarmen har ringt. Dette er uten tvil den aller beste måten å starte dagen på – i hvert fall når Dennis ligger ved siden av meg!

♥ … å finne tilgodelapper fra favorittbutikkene dine, som du ikke visste du hadde. I går fant jeg plutselig tilgodelapp hos både Kremmerhuset på 156 kroner, og på Velouria Vintage på 500 kroner. Stor stas!

♥ … en hyggelig oppmerksomhet levert på døren fra verdens beste management, når man åpner seg opp og deler noe som kan være tøft å snakke om. Jeg har sagt det før, men sier det igjen; Vi er så heldige som får være en del av AdLink! I en bransje hvor mange bloggnettverk ikke tar sitt store ansvar på alvor, er det godt å vite at man er under en «paraply» hvor integritet betyr aller mest. Vi er et sabla godt team, og jeg setter så enormt stor pris på den fine gjengen som tar så godt vare på oss!

♥ … å kicke i gang dagen utendørs i solen, med dagens andre kaffekopp og en papiravis. Jeg er litt gammeldags av meg – jeg setter pris på alt fra «gamledager» , og foretrekker papiravis fremfor nettavis. Det er noe skikkelig koselig med det å bla seg gjennom sidene. Papiravis minner meg om mormor og morfar ♥

♥ … orden i garderoben! I går fikk jeg ryddet skikkelig opp i klesskapet, og samlet alt av hoodies, skjorter og denimjakker på ett og samme sted. Det er så deilig med system! Tjukke hettegensere tar ganske stor plass når de ligger brettet, og ved å henge dem opp i stedet, fikk jeg plutselig mye bedre plass til alt det andre som t-shirts, jeans, tynnere gensere og skjørt.

♥ … å betale alle regninger som gjemmer seg i postkassen. I går tok vi skikkelig tak i både regnskap og økonomi, og fikk betalt alt som skulle betales. Den følelsen du sitter igjen med etterpå er helt fantastisk!

♥ … en telefonsamtale med mamma! Vi snakker sammen på telefonen minst fire ganger i uken, og selv om vi ikke har så mye nytt å tilføye, er det så herlig og motiverende å prate litt med sitt aller største forbilde. Vi avslutter alltid samtalen med å si «glad i deg» – det er noe vi ikke kan få sagt mange nok ganger til hverandre!

♥ … når du våkner til strålende sol og fugler som kvitrer. Åh – våren, ass! Jeg elsker våren… Hele byen våkner fra en lang dvale, de brune trærne blir grønne, og det er tid for å flytte seg ut. Fantastisk! Nå kan vi også sove med vinduet på vidt gap, og det er ikke noe som er mer forfriskende!

♥ … P8pop! Haha, jeg elsker denne radiokanalen, som kun spiller musikk fra 80-tallet. Jeg blir rett og slett glad langt inn i hjertekroken over å høre alt av musikk som strømmer ut gjennom den gule lille radioen.

Åh… De små gledene i hverdagen, ass… Hva er hverdagslykke for deg? ♥

Nå skal vi spise frokost, og deretter skal jeg i et møte med Cappelen Damm. Snakker vi ny bok, mon tro? Hehehe! Klokken 14.00 går turen videre til gjengen i NRK mP3, så da er det bare til å tune inn for å høre meg skravle i «Ettermiddagen» .

Nyt dagen, kjære venner. Make it count!

Annonse