HVERDAGSMAGI

En riktig god mandags ettermiddag, fininger ♥

Oppskriften på å skape hverdagsmagi er enkel… Spesielt når man deler hyggelige øyeblikk med noen man er skikkelig glad i, og er det én ting Dennis og jeg er flinke til, så er det nettopp å skape disse magiske øyeblikkene, og nyte tiden sammen. 

Hverdagsmagi for meg kan være noe så enkelt som å dra til byen, tusle litt rundt, eller kose seg med en god frokost eller lunsj på favorittkaféen sammen med gode venner eller kjæreste, og i løpet av dagene jeg befinner meg her i Stavanger, drar jeg alltid med meg Dennis på Godt Brød… Jeg MÅ liksom bare innom, jeg bestiller alltid den samme favoritten, og i dag la jeg til en pepperkakegris siden det tross alt er jul, og siden jeg måtte få tilbake litt av julestemningen som forsvant sammen med et heftig regnvær og vårtemperatur…. Jada, våren er nemlig på vei til Stavanger, men vi får satse på at dette er et forbigående høytrykk, for det blir faktisk ikke skikkelig jul når regnet høljer ned og gradestokken viser tretten varme! 

Ellers har jeg kommet meg til flyplassen etter en magisk morgenstund som dere får en liten smakebit av nedenfor, og jeg gleder meg allerede til å se Dennis igjen om bare én uke. Fy søren så høyt jeg elsker den mannen der, altså! Han gjør meg så ubeskrivelig lykkelig ♥

Folkens? Har dere forresten tenkt på at det bare er 15 usle dager igjen til julaften?? FEMTEN dager? Hva skjedde med tiden, egentlig? Hvor ble det av november? Jeg blir jo helt stresset av at tiden går så fort, og før jeg vet ordet av det har jeg bikket 30… Nei… Nyt øyeblikkene, folkens. Nyt tiden, her og NÅ!

I’m off.. Skrives fra hovedstaden.

Love Love ♥

Image and video hosting by TinyPic