Annonse

HVERT ENESTE ÅR…

Hei fra Geilo ♥

Å våkne opp på fjellet – til lyden av kaffemaskinen som durer på kjøkkenet, er nok en av de beste måtene å våkne på. At solen skinner gjør lørdagen enda bedre, og jeg kjenner at hyttekos og en helg borte fra hovedstaden gjør godt for kropp og sjel. Og når jeg sitter her i sofakroken, begynner jeg å glede meg skikkelig til høsten og ikke minst til de koselige juleforberedelsene og julekosen. Jeg er litt rar – hvert år jeg begynner nemlig alltid å glede meg til jul like etter bursdagen min… Det varer riktignok ikke så lenge, men i slutten av august får jeg liksom et akutt behov for jul, haha. Merkelige greier!

Men… Det er lenge til jul enda, og det er fortsatt august og sommermåned. Og kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg til å lengte tilbake til sommeren med det samme vi toucher borti oktober. Sommer, ass… Det er jo den beste tiden på året!

I dag har jeg samlet sammen litt deilig inspo til både dere og til meg selv… Slike bilder som dette her gjør faktisk noe med livsgnisten og humøret – jeg får ikke nok! Og jeg kan sitte å studere slike bilder som dette her i timesvis, og bare drømme meg bort… I dag drømmer jeg meg bort til California – ett av mine soleklare favoritt-reisemål! Og hvem vet… Kanskje det blir en ny tur om ikke så lenge? Hehe!

Er det ikke rart hvordan noen steder gir et så sterkt inntrykk, at du aldri får nok? Har dere noen reisemål som dere bare reise tilbake til? For meg er California det ultimate reisemålet, og noe av det beste jeg har gjort, er å kjøre bil langs Highway 1, og stoppe innom alle de unike, skjønne og sjarmerende plassene langs kysten – hjelpes så magisk!

Nå skal jeg hive meg i dusjen, og deretter blir det familiehygge til langt ut kvelden. Dette skal bli skikkelig koselig!

Måtte dere få en nydelig dag, skjønne venner ♥

Annonse