Annonse

HVILKEN NORSK BLOGGER ER DU??

//Lokal tid: 01.56

Mine fine, hallaisen!

Først og fremst, så tror jeg at vi må snakke bittelitt om denne ringen som dukket opp på Snapchat i går, HEHE! Jeg skjønner at dere er veeeldig nysgjerrig, og jeg lover at dere vil få svar på det dere lurer på i episode 2 av «Det beste vorspielet». Den sendes på førstkommende torsdag, og jeg skal lover dere at dere har mye moro å glede dere til, haha!

Vi har i dag byttet ut slot machines og plingelyder i Vegas, med en deilig og avslappende kveld på terrassen i San Marcos. Det er her min kjære Belinda bor, og kvelden har gått med til noen ekstremt fine timer med øl og gode samtaler i godt lag. Dere vet nok hvor mye hun betyr for meg, og jeg kjenner alltid en ekstrem lykkerus i hele kroppen når jeg tilbringer tid med Belinda. Jeg sitter med sommerfugler i magen hver gang jeg er i samme rom som henne, så det sier jo litt, haha.. DAMN, så deilig og fantastisk den fine venninnen min er.. Alle burde ha en Belinda i livet sitt! 

Men okei.. Over til noe heeelt annet!

Jeg kom over en veldig morsom test her forleden, og denne blir jeg nødt til å dele med dere.. Nå er jeg skikkelig spent altså – hvilken norsk blogger er du?? Jeg ble meg selv, så det var jo flaks, haha!

KJEMPEGØY om dere tar denne testen HER, og skriver hva dere ble i kommentarfeltet. Jaggu ikke hver dag man blir nevn i en sånn test som dette, så dette var rett og slett stor stas. Hurra!

Nå sovner jeg, så da skravles vi i morgen, vakre venner!

LOVE YA’LL

Annonse