Annonse

HVIS DU KUNNE SPØRRE MEG OM HVA SOM HELST…

Mine fine, da var vi søren meg i gang med et nytt år. Nå er vi i 2017, og jeg har brukt årets første arbeidsdag til å få litt kontroll.

Det er ingen hemmelighet at de siste månedene har vært ekstremt kaotisk, og jeg har faktisk ikke hatt ordning og reda på noe som helst. Bunken med ubetalte regninger ligger foran meg, mailboksen inneholder over 1000 uleste mails, men nå tar jeg et grepa tak i alt som skal fikses. Dette året skal bli så forbanna bra og kontrollert, og mitt største og viktigste mål er å ta tak i ting umiddelbart, og ikke utsette til i morgen. Jeg har mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har sagt; «jeg tar det i morgen», og vi vet jo alle sammen at det kommer aldri noe godt ut av å «ta det i morgen» …

2017 – bring it! Jeg skal ta så kontroll over deg atte hjelp!

IMG_0131-2

Det er mange av dere som ønsker at vi skal kickstarte dette året med en spørsmålrunde, og det synes jeg faktisk er en kjempegod idé. Det er lenge siden sist, og jeg vet at det er masse dere lurer på vedr. både blogg-Norge, businessen, livet som veganer, kroppspress, Dennis, bryllupsplanlegging og livet generelt.

Så… Fyr løs, darlings. Jeg svarer på video allerede på onsdag, så da gjelder det å spørre i vei.

Nyt dagen så lenge, så sees vi litt senere ♥

Kyss og klem

Annonse