Annonse

HVOR GÅR EGENTLIG GRENSEN??

Wow! Snakk om å møte seg selv i døren…

Jeg ble gjort oppmerksom på at dette innlegget nylig ble delt i en ammegruppe på Facebook, og det forklarte jo hvorfor det plutselig begynte å renne inn kommentarer på et fire (!!!) år gammelt innlegg. Heldigvis forandrer man seg i løpet av livet – som regel og forhåpentligvis til det bedre! Jeg ønsker å beklage til alle dere magiske kvinnfolk der ute som ammer. Selv om innlegget er gammelt og skrevet av en Kristin på et helt annet sted, hører ikke dette hjemme på internett overhodet. Derfor sletter jeg teksten, men lar dette lille avsnittet stå igjen – bare sånn for å se hvor patetisk det går an å bli. Aldri om jeg skal skrive noe tilsvarende igjen… Jeg kjente ikke meg selv igjen, og ble rett og slett rystet over å lese teksten. Fysj!

«Så, til alle mødre der ute..  

Ikke gjør sånt, okei? Ikke sitt på et fly og la barnet deres på fem år slurpe i seg morsmelk direkte fra daiene (bergensk HAHA)! Èn ting er små bebiser, de kan dere få lov til å amme når og hvor som helst, men en kid på fem? Her burde vel avvenningen startet for lengst, eller?»

NEI! Kjære alle mødre der ute… Det er et privilegium å amme – det er det nemlig ikke alle som får til, og vi av oss som har klart det har rett og slett vært heldige. Måtte dere amme så lenge både dere og barna deres ønsker ♥

Stor klem fra en passe flau bergenser som ligger paddeflat på gulvet. UNNSKYLD!

Annonse