Annonse

HVOR GODT KJENNER DU MEG?

Haha,

Nå må jeg bare dele noe veldig gøy og skikkelig teit med dere, nemlig min helt egen quiz! Dennis kom over denne her litt tidligere i dag, og vi har begge laget hver sin quiz som vi har svart på. Nå tenkte jeg rett og slett å dele den med dere – kanskje dere kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv?

Jeg ser at flere av dere har 15/15 riktige, og jeg må si at jeg er mektig imponert – dette her er jo superfunny! Lag din egen quiz, og del den med venner… Quiz er livet!

Skjermbilde 2016-04-05 kl. 18.13.59

Middagen er inntatt, og i dag spiste vi noe sjukt yummy, nemlig poteter i ildfast form med olje, hvitlø, chili, krydder og rødløk, akkompagnert av brokkoli og den diggeste veganske brune sausen ever. Det der var skikkelig mums, og ingen av oss savnet verken kjøtt eller fisk på tallerkenen! Mmmm… Skal dele oppskriften i løpet av de nærmeste dagene ♥

Nå gjenstår mer husarbeid, før jeg skal svare på siste del av spørsmålsrunden. Jeg vet at flere av dere etterlyser svar, og disse er omsider på vei!

Hva står på planen i kveld da, skjønninger?

Annonse