Annonse

HVOR SKAL JEG BEGYNNE?

Fy fader..

Det har vært så vanskelig å begynne på et nytt innlegg etter posten i går, rett og slett fordi jeg ikke helt klarer å få frem hvor inn i granskauen mye dere betyr for meg. Ord blir liksom så fattige, og det er vanskelig å bevise for dere hvor glad jeg er i dere. Dere er virkelig den beste støtten og den beste motivasjonen en blogger kan ønske seg. Takk for at dere er så innmari gode, og for at dere tar dere tid til å skrive så mye fint til meg. Jeg setter så inderlig stor pris på dere, og det er godt å vite at vi er så like på så mange områder. Jeg synes det er flott av vi snakker åpent sammen!

Dagen i dag har gått med til et superdeilig møte med Nettavisen/Side2. Det er så godt å vite at man blogger på en seriøs plattform med et enda mer seriøst team i ryggen, som tar godt vare på en. Jeg er så priviligert over å få være en del av dette teamet, og kunne ikke drømt om et bedre sted for bloggen min og meg. Vi har gått igjennom en hel haug av viktige og spennende punkter – hva som er bra, og hva som kan gjøres bedre, og etter et godt møte hygget vi med en god lunsj. 

Før jeg hoppet på trikken, stakk jeg innom blomsterparadiset på Stortovet. Herlighet så masse fine blomster da gitt, og siden den gamle mannen som som solgte dem var så skjønn og behjelpelig, var det vanskelig å styre seg. Nå har jeg handlet inn en hel haug av flotte blomster som skal plantes utenfor her, og det kommer garantert til å gjøre noe med både humør og livsgnist. 

Solen skinner i hovedstaden i dag, og det er så deilig at sommeren har blitt kicket i gang for fullt. For det er jo nesten sommer.. 20 grader og greier, så i ettermiddag skal Dennis og jeg grille i parken – det blir fint. Grillkos og kvalitetstid!

Hva står på deres plan? Jeg regner med at det er sol i store deler av Norge, eller hva?

Uendelig glad i dere, fininger. Nå er jeg tilbake og back on track! 

SMASK ♥

Annonse