Annonse

HVORDAN POKKER ER DET MULIG!?!?

 

Okei…

Kan noen bare fortelle meg hvorfor det alltid ser ut som et bombet horehus her hjemme hos oss? Jeg føler vi går og rydder hele forbanna tiden, men likevel ser det sånn ut…

IMG_4422

Er det innafor?

Litt rot er innafor, men i slike mengder som det her? Hva er galt med oss? Hva er galt med meg? Er vi virkelig såpass ubrukelig, at vi ikke en gang klarer å holde en viss orden? HA HA! Jeg kan jo ikke gjøre annet enn å le. Sånn skikkelig høyt… En litt falsk latter kombinert med en skikkelig kjip følelse, for når det er så rotete som det her, går det utover trivselen.

Er vi flere rotekopper? Er vi flere som ikke klarer å holde orden i mer enn 2 minutter etter at vi har ryddet? Er vi flere som gjemmer rotet og rælet bak en lukket dør, og som aldri kan få uventet besøk? Som aldri har det ryddig nok til å kunne få naboen på døren, uten å skjemmes over hvordan det ser ut?

Please si at vi er flere sånne… Sånne ustrukturerte rotehuer som aldri klarer å få orden!

IMG_4420

Jeg vet allerede før jeg går i gang med å rydde dette rommet, at det vil se ut som det her om en knapp uke. Ja, jeg har mye ting, men det har alltid vært sånn, selvom jeg ikke har hatt like mye ting som nå. Rælet mitt er jo uansett plassert i hyller, men spørsmålet er liksom hvorfor jeg ikke er i stand til å holde det ryddig. Hvorfor i alle dager er dette en umulig oppgave?

Er det noen som kjenner seg igjen, eller som kanskje har noen supertriks på lur, som vil kurere meg? Alt jeg drømmer om er orden… Hvorfor klarer jeg da ikke å få det til?

Digger dere, Rockeboller. Aldri glem hvor inderlig mye dere betyr for meg ♥

SMASK

Annonse