HVORFOR FLYTTET JEG FRA DET HER?

Solen skinner, det er helt stille, og alt jeg hører er fugler som kvitrer og en bil som durer i det fjerne. Luften er kald og crispy – såpass kald at jeg får vondt i nesen av å trekke inn den friske luften. Bladene på trærene er farget i rødt, oransje, gult og grønt, og alt jeg tenker på, er hvordan jeg i alle verdens dager kunne flytte fra det her. Bergen – verdens vakreste by… I hvert fall når solen skinner, og når byen viser seg fra en så nydelig side som denne.

IMG_1369

I dag har jeg tuslet rundt for meg selv… Jeg var nemlig litt tidlig ute til et intervju med Megafon, og brukte tiden godt til å bare nyte… Nyte byen, stillheten og det deilige været. Slikt vær som dette er jo ikke akkurat hverdagskost her i Bergen, men det er vel også derfor vi bergensere setter så vanvittig stor pris på fint vær.

De få dagene solen skinner fra skyfri himmel, løper jo alle bergenserne ut av hulene sine – ut for å nyte, uansett temperatur, og det er rett og slett så herlig sjarmerende – vi vet virkelig å sette verdsette solfylte dager!

Bergen er flott, og byen har så mye herlig å by på. Alt fra vakker natur og flotte parker, til deilige barer, gode restauranter, sjarmerende trehus, og fargerik street art. På dager som dette skjønner jeg ikke bæret av hvorfor jeg valgte å flytte til Oslo, men det som er så himla fint med å bo i hovedstaden, er at det blir enda mer spesielt og ikke minst hyggelig å reise til Bergen. Jeg setter liksom litt ekstra stor pris på byen mellom de syv fjell, og bruker tiden bedre når jeg først er her – akkurat det liker jeg svært godt!

IMG_1399

IMG_1414

IMG_1402

IMG_1411

IMG_1400

IMG_1375

IMG_1409

IMG_1394

IMG_1405

IMG_1392

IMG_1398

IMG_1391

IMG_1386

IMG_1388

IMG_1376

IMG_1380

IMG_1387

IMG_1383

IMG_1384

IMG_1381

IMG_1379

IMG_1377

IMG_1373

Nå har jeg akkurat kommet tilbake på hotellet etter en flott samtale med en superhyggelig journalist, og om få strakser skal Dennis og jeg ut på en aldri så liten pub crawl i fineværet. Bergen leverer nok en gang, og i dag skal vi nyte hvert sekund.

Har dere en fin lørdag, vakre venner? ♥