HYGGE HOS GOD MORGEN NORGE

//Jeg er iført klær fra egen kolleksjon, og kommer til å linke til produktet i innlegget LOL

Heia, mine fine ♥

Jeg har holdt på med dette innlegget så altfor lenge nå, men plutselig glemte jeg meg bort i min egen Snap story… Jeg blir så forbanna over denne normaliseringen av plastiske operasjoner i bloggverden, og nå har jeg akkurat fått ut litt steam på Snapchat. Snapchat er livet!

Anyways… Var det noen som så på God Morgen Norge i morges?

Der var nemlig Jonas (nykommer i «Bloggerne«) og jeg gjester, og vi fikk til og med lov til å lage morsomheter på kjøkkenet med selveste Wenche. Makan for en dame!

Kompisen til Jonas var så snill som tok noen bilder underveis, og de tenkte jeg å dele med dere. Litt behind the scenes er jo alltid kjekt… Dere kan se innslaget HER.

Comic Tee HER // Sweat Skirt HER

Nå skal jeg ta pennen fatt, og skrive alt jeg har på hjertet når det kommer til dette kropps- og plastikkhysteriet i bloggverden. Jeg har gjentatt meg selv hundre ganger nå, men jeg kan ikke bare sitte her å se på, og holde kjeft. Makan så provosert jeg blir av at enkelte bidrar til enda mer press og usikkerhet blant unge. DAMN!

Hva gjør dere på i dag? Har dere en fin start på uken?

I LOVE YOU, Rockeboller!