Annonse

I ÅR ER ALT ANNERLEDES!

Gledelig jul fra Grünerløkka… Ja da er vi hjemme igjen etter en fantastisk julefeiring i Stavanger, og har for 3. gang feiret jul sammen. Det er mange som ikke velger å feire jul sammen med kjæresten eller samboeren før det kommer barn i bildet, og jeg var også en av dem som tenkte sånn i mange år. Ikke pokker om jeg ikke skulle feire med mamma – det var faktisk helt utenkelig. Men så møter man jo plutselig en person man virkelig ønsker å tilbringe høytidene med, og da går det liksom greit med denne annet-hvert-år-ordningen. En julaften uten Dennis er nemlig ikke aktuelt!

Vi koser oss ekstremt mye denne julen, og har valgt å legge alle bekymringer og stress på hyllen til over nyttår. Nå i romjulen skal vi bare nyte, og jeg skal faktisk holde på julen og julestemningen en stund til. I fjor kunne jeg ikke få julen fort nok ut av huset, men i år er alt annerledes. Jeg setter så mye mer pris på julen i år, og har skjønt at julen ikke bare handler om ukene frem til julaften, men også tiden etter… I hvert fall frem til 1. nyttårsdag!

Så nå fortsetter altså julekosen her på Løkka, og på planen i dag står et evig langt film-maraton, julebrus og masse smågodt! Vi har satt filmønsker opp på hver vår liste, så nå skal vi jobbe oss gjennom 6 filmer hvis vi klarer å holde oss våken så lenge, haha. Men så er det jo juleferie, ikke sant? Og da trenger man jo ikke å være i seng før midnatt!

På min liste står «Pretty Woman» (siden vi satt i bilen på vei hjem da den gikk på TV i går) , «Home Alone 2» og «Narnia» . Dennis er foreløpig litt usikker, men jeg lurer på om det blir Ringenes Herre-triologien, eller de tre første Harry Potter-filmene! Jule-onepiecen (som vi alle sammen fikk av svigers til jul) har kommet på, så nå skal vi bare benke oss foran TV’n her i såffan, og bare gomle i oss restene av julestrømpen. Det er myyye igjen, for å si det sånn, så vi får se hvor mye vi klarer å ta knekken på i løpet av kvelden, haha.

Står det noe hyggelig på deres agenda i dag da, skjønne venner? Jeg håper i hvert fall at dere tar dere tid til å nyte romjulen – tid til å senke skuldrene og lade batteriene… Plutselig er hverdagen her!

Love you all ♥

Annonse