Annonse

I CARE

En riktig god onsdagsettermiddag, flotte venner ♥

Her har samboerne akkurat spist en sen frokost, hatt en aldri så liten diskusjon omkring denne oppvaskemskinen, fått ryddet litt, og nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra mandagen som dere enda ikke har sett. Jeg glemte vel egentlig å fortelle dere at jeg skulle på en fotoshoot med resten av bloggerne i Side2, hvor vi fikk mulighet til å være bidragsytere til en god sak i regi av Blindeforbundet, og her er noen behind the scenes snapshots. 

Nina Skarra har nemlig designet noen superdeilige og nydelige skjerf som går til inntekt til øyeoperasjon for blinde. Tenk at det i dag er over 30 millioner mennesker som ikke kan se, og tenk at en øyeoperasjon til sjarmerende 250kr kan gi synet tilbake.. Er det ikke helt utrolig? 

Vi fikk i oppgave å style favorittskjerfet på hver vår måte, og det endelige resultatet av shooten får dere se om ikke lenge. Jeg gikk for en typisk Kristin-look med hoodie og lue, og med litt make-up og hår fra jentene på Siste Mohikaner ble resultatet relativt bra. Jeg har jo en tendens til å stivne fullstendig når jeg står sånn rett-opp-og-ned foran et hvitt lerret og en fotograf foran meg, men jeg fant en turkis krakk som jeg fikk sitte på, som gjorde hele uttrykket litt mer avslappet. 

Det er så hyggelig å kunne være med å spre et godt budskap, og hvis dere i forbrukerombudet skulle lure på om dette er skjult reklame og et betalt oppdrag, så kan jeg til min store glede fortelle at dette er noe som blir gjort GRATIS! Sånn.. Da slipper vi noe drama fra den kanten.. 

Jeg sitter ellers her med planleggingen av LA-turen, og herreguud som jeg gleder meg. Forslagene til fotografen er helt sinnsyke, så det er bare til å glede seg til det ferdige resulttet. I tillegg skal det bli så forbanna deilig å komme seg ut på reise igjen.. Jeg trenger sårt inspo, nye impulser og nye inntrykk, og selvom jeg har vært i LA 3 ganger tidligere, slutter den byen aldri å imponere. HURRA!

Skravles senere, babes ♥

Annonse