Annonse

I DAG SKAL JEG KLARE DET!!

Åh!

Fredag, levende lys, Fokus, rødvin og noe kos på TV’n.. Det er akkurat det jeg vil kalle en perfekt start på helgen. Vi har akkurat kommet inn døren etter en dag på farten, og det var virkelig ikke feil å slenge beina på bordet og helle rødvinen i glasset. Det eneste som gjenstår nå er å finne frem kosebuksen, for en fredagskveld iført jeans er ikke innafor, haha. 

I dag skal jeg forresten klare det!!! Jeg skal klare det for pokker!

Dere vet vel hvor mye jeg har mast om denne gode gamle pizzaen, sant? Den der 90-talls pizzaen vet dere, haha.. Jeg har prøvd så ufattelig mange ganger å få det til, og det er ikke en eneste gang jeg i det hele tatt har vært i nærheten av nærme meg den samme, digge smaken. 

I dag, derimot.. I dag er dagen kommet, og hvis jeg klarer det, skal jeg legge ut oppskrift, haha. Wish me luck!

Som dere har skjønt til nå, er det hjemmelaget pizza og rødvin som gjelder her hos oss i kveld.. Midt i blinken etter en uke med masse på agendaen!

Hva står på planen deres i kveld da, fininger? 

Nyt kvelden 

Annonse