Annonse

I DAG SKAL VI…

Snart helg… Er det bare meg, eller har denne uken gått usedvanlig fort? Jeg sitter nå og koser meg med en god frokost – lune rundstykker med godt pålegg, ferskpresset appelsinjuice, og epler skåret opp i sånne trivelige båter man husker fra barndommen, haha. Dagen er så vidt i gang, og på dagens agenda står følgende gjøremål…

• Som jeg nevnte i går, henger vi litt etter med bilag og regnskap, så i dag er dette det viktigste på to do-listen. Vi skal samle sammen alt av bilag og kvitteringer, samt fullføre reiseregningene fra USA, og få sendt alt dette til regnskapsføreren vår. Jeg har bedt henne sette på kaffen, for dette her blir en ganske massiv leveranse – phew!

• For et halvt år siden fikk vi låne SEAT’en, og gjett om vi har kost oss på veiene i denne fantastiske bilen. I dag har dagen kommet hvor vi må levere den tilbake, og det blir skikkelig kjedelig. Vi har jo fått et så godt forhold til den, så det kommer rett og slett til å bli litt trist fremover. Fine, fjonge bilen «vår» !

• Jeg skal være konferansier i Stavanger i helgen, og i tillegg holde foredrag, så jeg har mye å gjøre før vi reiser nedover i morgen. At jeg jobber best under press er det ingen tvil om, og siden jeg har hatt så mye annet å gjøre den siste tiden, henger jeg litt etter med dette også. Men… Jeg er ikke bekymret… Det er nemlig når jeg får litt press på meg, at jeg blir mest effektiv og kreativ. Dette skal nok gå bra! Forhåpentligvis…

• Vi har en ny YouTube-video på lur til dere, som vi både tror og håper vil falle i smak. Denne krever innspilling utendørs, så med det samme jeg er ferdig med dette blogginnlegget, skal vi sette i gang. Dette krever også bil, så vi må få videoen ferdig før vi skal levere tilbake herligheten på 4 hjul. Og før vi leverer den, skal den selvsagt vaskes både inni og utenpå – det overlater jeg til Dennis, haha.

• Både Dennis’ og min mailboks er litt ute av kontroll, så når Dennis er ferdig med å klippe dagens video, går vi i gang med en real mailboks-cleanup. Det er få ting som er så deilig som en tom innboks, så det er målet for dagen.

• I kveld blir det tid til kos, og vi har planer på hver vår kant. Dennis har fått en av sine beste kompiser hjem fra ferie, så de to skal ha en skikkelig guttekveld senere i kveld. For min del blir det kino med Setare. Og hvis hun er i ekstra godt humør i dag, sørger hun for å servere kakao til meg før filmen begynner, haha. Ingen lager bedre kakao en Setare. Mums!

Alright, fininger. Nå må vi sette i gang, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig torsdag. Dere er best ♥

Annonse