I DAG SKJER DET!

Først og fremst… Tusen takk for alle tilbakemeldinger og glimrende engasjement på videoen jeg la ut i går. Det er så deilig å se at vi er flere i samme båt, og at det ikke bare er jeg som er dritt lei av alle spørsmålene og forventningene. Vi som har valgt å leve et liv uten barn, lever et like verdifullt og flott liv som dem som har barn, ikke sant? La oss håpe på mer aksept og respekt i fremtiden!

Dere som følger meg på Instagram, vet at vi nå befinner oss i Valdres. For flere måneder siden – jeg tror vi skal tilbake til april, var vi ute og spiste med noen av våre beste venner – Morten og Caspar. Morten og jeg går faktisk helt tilbake til 8. klasse! Hvor herlig er ikke det!? Bare sånn til trivelig info! Anyways… Da vi satt rundt bordet og hygget med digg taco og et par kalde, foreslo gutta boys på andre siden av bordet, en tur til Jotunheimen. Dennis og jeg så på hverandre og bare: «JA! La oss legge ut på et eventyr vi aldri har vært i nærheten av, og ta denne utfordringen på strak arm» . Jeg tror vi alle – sånn innerst inne – ikke trodde vi skulle komme til å gjennomføre dette. Dennis og meg? På en tredagers fottur i Jotunheimen? Hahaha!

Nå er vi her. I Valdres. Sekken er ferdig pakket, og om noen timer kjører vi inn på fergen som skal ta oss til Gjendebu. Deretter er det bare til å legge ut på tur – nå skjer det! I dag skjer det! Vi er så giret…

Vi kom opp hit på torsdag kveld, og da ventet de fine vennene våre, lille Bastian, friske bobler, taco og hyttekos. Heldige oss som får lov til å være med på dette her! Dette er noe helt annet enn Ibiza, for å si det sånn, haha!

Sminkefri og chill i Valdres!

Velkomstdrinken ♥

Palmer er nå byttet ut med norsk skog – jeg elsker det!

Skjønneste Bastian ♥

Taconight!

Blå himmel! Satser på at vi er heldige med været i Jotunheimen…

Sjarmerende detaljer på hytten til Morten ♥

Disse to! Smelt ♥

Hyttekos ♥

Levende lys ♥

You & Me!

Har dere sett noe så herlig?

Min kjære Morten ♥

Nå skal vi spise frokost, og deretter begynner vi å pakke i bilen! Vi kommer til å filme masse, og allerede i morgen kommer første vloggen ut av dette lille store eventyret. Det er bare til å glede seg!

Har dere det fint der hjemme, verdens beste lesere? Noen kjekke planer for helgen? OG – viktigst av alt; Har dere gått i Jotunheimen før?

Stor klem