Annonse

I DAG SKJER DET!

Tenk det, folkens… I dag skjer det! I dag er dagen for mine første jobbintervjuer, og Christian og jeg har siden klokken 08.00 i dag morges, hatt en haug av flotte kandidater på besøk her i sjappa – helt rått. Det er ganske sjukt å tenke på at jeg skal ansette noen… At StyleConnection faktisk har blitt en bedrift med ansatte, hvor jeg, en skrullete og ambisiøs bergenser er daglig leder, haha. Jeg må jo bare le… Dette hadde jeg jo aldri trodd for 7 år siden da jeg flyttet hit til hovedstaden…

IMG_0075

Et random, fargerikt bilde er på plass i et random innlegg som dette her – noe må jeg jo bjuda på innimellom slaga, hehe. Og så er det jo viktig å stikke innom for å si hei til dere, og for å ønske verdens fineste blogglesere en fantastisk dag. Helgen er like rundt svingen, og alle hjerter gleder seg. Jeg skal ut med damene, og danse til solen står opp på søndag, gleder meg max!

Også i kveld er det tid for å ta frem danseskoene og lade opp rockefoten – Vixen Blog Awards står på planen, og om jeg ikke vinner en pris, så skal jeg i hvert fall vinne etterfesten, haha.

IMG_0083

Sees senere, fininger. Husk at jeg er veldig glad i dere ♥

Annonse