Annonse

I DAG SPISER VI…

God kveld i stuggu, fininger ♥

Det er ingen tvil om at det har skjedd store ting de siste dagene, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er totalforandret…

Det er ikke lenger en celle i kroppen min som er i stand til å spise animalske produkter, og selv om det bare er en liten uke siden jeg begynte å innhente informasjon, kan jeg ikke tenke meg at jeg noen gang kommer til å få cravings på de matvarene jeg tidligere har vært så innmari begeistret for. Jeg har sett og lest for mye, og jeg er så forbanna klar for å gå all vegan. Dette blir så bra!

IMG_4441

IMG_4444

Dagens takeaway ble levert av Vegan Loving Hut, etter tips fra dere. Halleluja, sier jeg bare, for dette her smakte virkelig godt! Ikke bare smakte det godt, men fy fader så godt det føles å spise noe som ikke skader verken dyr eller miljøet.

Dennis var litt skeptisk til pizzaen med vegansk biff, men ellers var vi begge veldig happy med valget. Jeg bestilte mer enn nødvendig, men jeg var så spent på de ulike rettene, og vi kommer definitivt til å bestille herfra igjen.

Flere av dere har lurt på om Dennis også kommer til å joine meg på denne veganske reisen, og til min store glede kan jeg informere om at dette er noe han kommer til å gjøre. Han ble like fysisk dårlig som meg av de ulike dokumentarene vi har sett sammen, og det kjennes så fantastisk at vi er to om dette – det gjør det litt enklere at vi begge ønsker å endre kosthold! Dennis lider også av en kronisk magesykdom, og det skal bli så spennende å se hvilke underverker en vegansk livsstil kan gjøre for magen.

IMG_4443

Nå skal vi nyte det siste av denne deilige fridagen, så da vil jeg bare ønske dere alle en helt fantastisk kveld. Dere betyr alt for meg, fininger… Aldri glem det ♥

Klem i fleng

Annonse