Annonse

I DET SISTE…

Herregud for et engasjement på gårsdagens innlegg! Det er ingenting som gleder meg mer enn å se at dere engasjerer dere i temaer jeg brenner for – jeg føler rett og slett av vi blir mer sammensveiset, hvis jeg kan si det sånn!? Jeg skal prøve å få svart på de kommentarene som inneholder spørsmål, men med en liten i hus som krever sitt, skal jeg bare være glad for at jeg får ut et blogginnlegg i det hele tatt, haha. Steike så fort timene går når man har fått baby… Jeg skjønner ikke hvor tiden blir av!

Og apropos tiden som bare flyr… Tenk at lille nærmer seg 3 måneder gammel. Livet er uten tvil snudd på hodet, men samtidig klarer vi å leve relativt likt som før. Noen ønsker – og elsker denne endringen, men for oss er det viktig at vi kan komme oss litt ut av huset, treffe venner eller ta en øl på en solskinnsdag… Både med og uten baby! Det er enkelt å ha Falk med oss rundt omkring, men noen ganger er det deilig å dra ut uten barn… Og noen ganger egner det seg rett og slett ikke å ta med en liten. Ved to anledninger har Dennis og jeg vært ute og kost oss, mens Falk har vært hjemme med onkel. Det er så herlig at han trives så godt med andre mennesker, og at D og jeg kan få noen timer for oss selv, med god samvittighet.

Jeg har samlet opp litt bilder fra den siste tiden, som jeg tenkte å dele med dere i dag. Et lite bildedryss er vel alltid innafor, eller hva?

Mor og far på Universal sommerfest tidligere i juni. Vi koste oss så mye at ingen ville hjem, haha.

Hygge med hele familien i Prindsen hage, før himmelen åpnet seg på onsdag som var… Herregud, fikk dere med dere det vanvittige uværet? Vi måtte søke ly på Apoteket, før vi vasset hjem, haha. Kanskje dere fikk med dere storyen på Instagram den dagen? Det var elleville tilstander i hovedstaden, for å si det mildt!

Verdens fineste Setare, Pay, Z, Favorittbror… Kjært barn har mange navn!

My happy place! Botanisk hage ♥

You & Me!

Mia, tidenes kuleste negler, og en rålekker Moscow Mule!

Pappapodden på Universal sommerfest!

Herlige Prindsen hage! En deilig oase midt i Oslo sentrum ♥

Hygge med Mia og Pay for et par dager siden… Det var så deilig med jentetid, sommervarme og en forfriskende Aperol Spritz! Mums ♥

Hagefest!

Åh… Sommeren har vært ganske så fin så langt, selv om vi ikke har hatt like fint vær som i fjor. Men det er jeg i grunn både jeg og plantene ute i hagen ganske glad for. Nå får de rikelig med vann, uten at jeg trenger å fly rundt med hageslangen, haha.

Jeg dro forøvrig ut til mamma i går, og skal bli her til i morgen. Jon er på Geilo, så da hygger Falk og jeg her ute med den nybakte mormoren, mens Dennis hygger med gutta på Løkka! Fin-fin helg, dette ♥

Har dere det bra, skjønne venner?

Annonse