Annonse

I DET SISTE HAR JEG…

…sakte men sikkert kommet tilbake til hverdagen igjen, etter en måned borte på hemmelig location. Det ryktes at jeg har vært i fengsel, HA HA HA, men dette ryktet kan jeg altså avkrefte. Takk for en god latter, hvem en du er som fant opp dette – jeg ler meg ihjel!

…vært hos Cappelen Damm for å gjennomgå de siste detaljene før boken skal i trykk. Jeg er så spent og nervøs at jeg holder på å sprekke, og håper så inderlig at jeg med denne boken kommer til å gjøre en forskjell. Designet er på plass, farger er valgt, og jeg kan garantere at dette blir en sprudlende og fresh bok som vil ta seg godt ut i bokhyllen eller på bordet.

…tuslet rundt på Grünerløkka – bydelen i Oslo som jeg elsker så inderlig høyt. Med sol i fleisen og blå himmel, fikk jeg fortsatt en bitteliten følelse av sensommer, men at høsten er like rundt hjørnet er det ingen tvil om. Jeg gleder meg, kjenner jeg – til kalde dager, chunky strikkegensere og sofakos, stearinlys og noe varmt i koppen.

…sortert og ryddet i alle skuffer og skap på kjøkkenet. Siden jeg nå ser for meg en ny og frisk start karrieremessig, tenkte jeg at det også var på tide med en ny og frisk start på hjemmebane. Orden er en fin ting – nå gjelder det bare å gjøre så godt jeg kan for å vedlikeholde, haha.

…blitt kjent med en som er ny i Norge, gjennom Norsk Folkehjelp og Nettbuss ekspress sin fantastike kampanje; Vis meg Norge. I går var Dennis og jeg på tur med vår nye venn, Karam, som delte sterke historier fra sitt liv og livsfarlige reise fra Irak til Norge. Jeg ser frem til å fortelle dere mer litt senere ♥

I dag skal jeg utover til den fine mammaen min, men aller først skal jeg møte jentene mine og lille Jax til en tidlig lunsj. Herregud som jeg har savnet dem mens jeg har vært borte, og nå gleder jeg meg spesielt mye til å se hvor stor min lille nevø har blitt på disse ukene. Can’t wait!

Måtte dere få en vidunderlig lørdag, skjønninger. Vi sees senere ♥

Annonse