Annonse

I DID IT

Wuuhuuuu!

Ser dere klokkeslettet for når dette innlegget er publisert?? Hæ, hæ? Like over klokken åtte, så jaddaaaaa.. Jeg klarte å komme meg opp, hurra! I syvtiden ringte vekkerklokken og jeg spratt opp av sengen og videre ut på luftetur med Fokus. Okei, når sant skal sies, så har det mye å si at Dennis er back in town, for han MÅ jo faktisk opp på denne tiden, og da blir det lettere for meg å komme meg opp samtidig.. 

Herregud så deilig.. Endelig kan jeg faktisk få gjort alt som står på planen innen klokken fem i ettermiddag, uten å måtte sitte til langt ut på kveldingen, for selvom en av dere i går sa at jeg burde få meg en «normal» jobb, så tviler jeg ikke et sekund på at jeg har mer å gjøre enn mange i såkalte «normale» jobber, haha.. Sånn går det når man har mange baller i luften, og i disse dager jobber jeg på spreng med kommende kolleksjoner, phuuu. Det er gøy, men en evig runddans av høy puls og diskutering om priser, antall og leveringstider. 

Nei, dere.. I dag er jeg glad. I dag er jeg dødshappy på morgenkvisten, her jeg har benket meg opp i trappen med kaffe i en ny mummikopp. Jeg var nemlig en liten tur innom Storo Shoppingsenter i går. OG innom Plantasjen.. Så da ble det shopping. HE HE! Jeg hadde nemlig bilen til mamma og Jon, så i går fikk jeg bekreftet at jeg sparer penger av å ikke ha bil. Man tar liksom ikke trikken opp til Plantasjen, for så å handle med seg et realt utvalg av både store og små grønne planter, for å så slepe plantene inn igjen på trikken.. Man tar heller ikke med seg hele Storo inn på trikken eller t-banen, men når man har bil, da kan man jo fylle den til randen av diverse, ikke sant? Så det gjorde jeg i går altså.. Jeg handlet! Haha..

Graphic Chill Out Sweat Pant HER // Hangover Hoodie HER

Nei, dere.. Nå skal jeg være snill kjæreste å kjøre Dennis til jobb, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk start på tirsdagen, og så skravles vi litt senere i dag. Dere er de herligste og kuleste jeg vet om, aldri glem det! 

LOVE YOU ALL ♥

Klem i fleng 

Annonse