Annonse

I DON’T DO MONDAYS

. . .

Og DER var vi tilbake til der hvor mandagene suger, haha. Det er bare noe med denne mørketiden som suger ut all energi, som fører til ineffektivitet og lite kreativitet, og jeg trenger desperat påfyll av et par solstråler og noen friske blomster for å få opp driven. Jeg vet at vi er flere i samme båt, og det hjelper faktisk litt! 

Vi skulle egentlig vært i Marokko denne uken, men i stedet er vi her.. I nitriste Oslo hvor solen ikke har meldt sin ankomst på så lenge jeg kan huske, hvor det er konstant grått, mørkt og trist, men da den forbannade sykdommen kicket inn og stjal en hel uke med jobb, hadde jeg null sjans til å reise bort i 7 dager til en location med dårlig internett. Guuuud så grusomt det var å kansellere den turen, men sånn er det når man driver et firma alene. Man kan ikke bare overlate alt som skal gjøres til noen andre, så Marokko får vente til et tidspunkt hvor vi har litt mer tid til overs. 

Så var det denne bloggen, da.. Som krever sitt, og som krever en person bak tastaturet som er full av energi og struktur. Som kan publisere noe inspirerende og kreativt, men som ikke får gjort en dritt ved å overtenke blogginnleggene. Det er min største svakhet. At jeg tenker for mye over det jeg gjør, og veldig ofte virker det mot sin hensikt. Jeg stiller ofte for mange krav til hva mine blogginnlegg bør inneholde, men noen elementer kan jeg liksom ikke herske over.. Som solskinn, evig dagslys, og høye temperaturer, f.eks. Haha.. 

Dette var det jeg klarte å koke sammen i dag.. Jeg ble nemlig sittende på gulvet med diverse magasiner og andre happy elementer rundt meg for å desperat tvinge frem noe inspo, og omgivelsene mine fra den siste timen kan jo like så godt bli innhold i dagens første bloggpost. Nå har jeg fått motivasjon til å hive på meg en fargerik genser, ta outfitbilder, handle inn masse frisk frukt, kjøpe stoff til en kjole jeg skal sy, og kjøpe inn mønstrete og fargerike putetrekk til stuen. Så da var det ikke så dumt å bruke en time på stuegulvet likevel?

Bah!

Mandag, ass.. Jeg kan ikke si at jeg er i knallgodt humør, det må jeg helt ærlig inrømme, men at jeg skal prøve å hente frem smilet ved å komme meg ut av huset er i hvert fall sikkert. 

Måtte dere få en deilig dag, fininger ♥ Håper solen skinner der dere befinner dere!

LØØØV

Annonse