Annonse

I HEART IT

God formiddag, skjønnheter ♥

Var det noen som så Sex and The City – The Movie, sent i går kveld? Da jeg kom hjem fra den superkoselige daten hos en av mine fine venninner, og skrudde på TV’n, var jeg solgt. Så der satt jeg, da… Men hånden nedi godteskålen, mens jeg hylgrein av altfor mange scener. Altså, jeg har blitt så ekkelt følsom det siste halve året, og det er ikke mer som skal til en en dårlig reklame, før tårene triller. Hhahahha!

Nå er jeg på vei ut av døren, og skal utover til mamsen, men før jeg lukker data’n, blir jeg nødt til å komme med enda en fargerik oppdatering… 

Denne mørketiden gjør meg faktisk litt deppa… Jeg har tidligere uttalt at jeg eeelkser vinteren, men det tar jeg søren meg tilbake. JA, det er dødskoselig med juletiden og julekos, men altså… Når man ser på fargene under her, så er det INGEN tvil om hvilke årstid jeg liker aller best. Man kan jo ikke bli annet enn ubeskrivelig happy av fargerike omgivelser, og akkurat nå kunne jeg ikke vært mer lykkelig over at det er under to måneder til jeg setter kursen mot varmere strøk og praktfulle Hawaii… ALOOOHAAAA, for pokker!

Åh!

Denne kollasjen var så deilig å lage, og enda deiligere å titte på. Skal gjøre den om til bakgrunn på telefonen ASAP. Heheh!

Alright… Jeg må løpe, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk dag så lenge, fininger ♥ Og dere? Hvilken årstid liker dere egentlig best?

SMASK 

Image and video hosting by TinyPic

Annonse