«I HELE MITT LIVET»

Hahahaha, jeg ler meg halvt fordervet!!

Folkens? Det er på tide med en liten forklaring, hvis jeg kan si det sånn.. Noen av dere skjønner greien når jeg sier «i hele mitt LIVET».. Altså med en riv ruskende gal ending! Andre skjønner ikke hvorfor jeg er så begeistret for denne merkelige endingen, og nå skal jeg forklare dette for dere én gang for alle.

Jeg sier bare, Pocahontas dub! Ringer det en bjelle? Dette er virkelig min type humor. Jeg dør av latter hver gang jeg ser denne duben, og har dere enda ikke sett den, må dere nå sette dere godt tilrette, og gjøre dere klar for å le. HØYT! Etter 3:24 minutter kommer dere til å forstå hvorfor jeg er så glad i «i hele mitt LIVET», så heretter tenker jeg at dere alle skjønner hvorfor dette ofte blir skrevet, og at det er ment som en morsom og litt intern greie, haha!

 

Så..

Hvor høyt ler dere nå? Eller er det bare meg? Hahahahahahahaahahhahahahahhahahahhaha! Fredagen er reddet!

LOVE YOU ALL! Steike så himla glad jeg er i dere ♥