Annonse

I HELE TRE DAGER…

//Reklame for egen business

Hallaisen igjen, fininger ♥

Jeg håper denne torsdagen har behandlet dere bra så langt, og at dere har det helt fantastisk. Jeg er litt ekstra glad i dag, og det er fordi jeg har fått en ny leveranse av noen helt FANTASTISKE styles her i sjappa. Det er faktisk en vanvittig deilig og surrealistisk følelse, det å kunne ta i bruk klær jeg selv har designet og satt i produksjon.

Nyhetene blir tilgjengelig i nettbutikken på mandag, men før den tid må jeg rydde litt plass. Jeg kjører nå på med et crazy januarsalg!

output_jSUmny

Til og med søndag er jeg ekstra vill i knickersen, og tilbyr ytterligere 20% rabatt på hele salget i nettbutikken, i tillegg til rabatt på ALLE ordinære varer. Litt grei må man jo være i disse mørketider, ikke sant? I hele tre dager, har dere altså muligheten til å sikre dere noen favoritter til sterkt reduserte priser, så nå er det altså bare til å gå helt crazy bananas, folkens ♥

RABATTKODE: SUPERSALE

Jeg er forøvrig på plass i mitt lille fargeunivers her i Thorvald Meyers Gate 85, og holder åpent til klokken 18.00.

Sees senere, fininger! Og bare så dere vet det, legger jeg straks ut dagens veganske middagsoppskrift på Facebook HER.

I LOVE YOU ALL, det må dere aldri glemme ♥

Annonse