Annonse

I JUST CAN´T GET ENOUGH

Goood morning people!

Er det noe jeg tror dere alle har fått med dere, så er det at jeg ELSKER Converse. Converse er LIVET på lik linje som lunsjkaker og lister. Punktum. Jeg har derfor bestillt to nye par, igjen. Jeg kjøper alltid nye hvite Converse når en ny vårsesong nærmer seg, og denne gangen ble et grått par også med i pakken. Hurraaa!

Skoene fant jeg på en ny og spennende nettside, www.baresko.no, som har et fantastisk utvalg og masse Converse, som passer meg helt perfekt.  

De hvite finner dere HER og de grå finner dere HER. Hurraaaaa!

Nå blir det brunch på stamstedet vårt på hjørnet. Det er så hyggelig å samles dagen derpå for å skravle og sladre om kvelden som var, og jeg får nesten en sånn «Friends» feeling over det hele. Hyggelig!

Ha en herlig søndag så lenge ♥ 

//Reklamebasert innlegg

Annonse