Annonse

I JUST HAD TO…

Mornings ♥

Fy søren, i dag har jeg kjempet en hard kamp mot internett, og på et tidspunkt var jeg så rasende på Get at det halve kunne vært nok. Hva er greien med Get egentlig? Er det flere som opplever at denne internettleverandøren suger balle altfor ofte? For min del er det total krise når internettet er nede, som har hjemmekontor og er helt avhengig av internett for å kunne gjøre jobben min – det klikker for meg! Nå skal alt være i orden inntil videre, så får vi se hvor lenge det holder – åhåj!

Jeg har fått låne bilen til mamsen og Jon i dag, og det betyr at jeg må utnytte dagen godt. Det vil altså si at jeg må ut på et par-tre ærend og svi av noen kronasjer, for gjett hvilke steder jeg skal innom? For å gi dere et lite hint, så er dette steder Dennis hater mer enn noe annet, hahah. I dag drar jeg han riktignok ikke med meg rundt!

Før jeg beveger meg ut døren må jeg vise dere siste tilskudd til skogarderoben. Jeg har altfor mange sko, men sko er likevel noe av det jeg aldri kan få nok av – spesielt når det gjelder sneakers med knæsje farger og mønster. Sånn som disse her..

Altså.. 

Freshe, hæ? Nå er det Hawaii-stemning i heimen, og disse herlighetene her kommer til å bli flittig brukt utover våren og sommeren. Vans, ass.. De har så mye bra når det kommer til sko – både når det kommer til utseende og komfort. Jeg elsker Vans. Vans er LIVET!

Slip-ons fra Vans HER

Alright.. Gotta go! 

Nå skal det bli helt Hawaii her i cribben også, og jeg skal bringe hele Plantasjen hjem til Løkka, haha.

Nyt dagen, vakre venner. Dere er helt så forbanna awesome ♥

SMASK

Annonse