Annonse

I KAMPENS HETE

God morgen ♥

Jeg setter ekstra stor pris på å være blogger, når jeg skriver innlegg som engasjerer dere. Jeg har lest gjennom alle kommentarer på forrige innlegg, og det er godt å se engasjement og diskusjoner. Vi er ikke alle enige med hverandre, noe som er flott. Det er viktig å kunne diskutere og dele med egne meninger. 

Jeg kunne nok snakket om gårsdagens tema i det uendelige, men det skal jeg ikke gjøre. Innlegget mitt var rettet mot artikkelen, og budskapet mitt var klart. Det er viktig at dere ikke misforstår hva jeg definerer som et voldtektsoffer. Nei, du er ikke kun et voldtektsoffer med mindre du kjemper for harde livet og skriker nei. Jeg forstår at voldtektsofre kan komme inn i en slags sjokktilstand hvor de ikke klarer å ta grep om situasjonen, men det er ikke det innlegget handler om. Dette er en tekst rettet mot en jente som har gitt kjæresten sin en BJ, uten å stritte imot på noen som helst måte, som to år senere ser på dette som voldtekt. Kjæresten, stakkar.. Aner ingenting om at hun har følt på dette i hele to år, og det er dette som er så forferdelig. Det er urettferdig!

Når man er i et forhold, handler det om (som jeg nevnte i går) å kommunisere. Det handler også like mye om å gi og ta! Og noen ganger handler det om å gi selvom man ikke er helt i humør. Vi har alle våre behov, og har man ikke vært helt i slaget på den seksuelle fronten den siste tiden, synes jeg at man helt klart bør kunne by på litt på seg selv, selvom seksuell omgang ikke står på toppen av ønskelisten.

Sex med kjæresten selvom man ikke skjelver av lyst, er ikke voldtekt. Det er noe man faktisk bør gjøre fra tid til annen! Noen ganger hender det at man er for travelt opptatt til å i det hele tatt tenke på sex, man glemmer det, og sexen nedprioriteres. Denne nærheten i et forhold er svært viktig, da sexlivet er noe av det viktigste som gjør forholdet til partneren annerledes enn forholdet til en venn. Det er viktig å være nær hverandre!

Så.. Da har jeg sagt mitt i denne saken som har engasjert meg den siste uken.. Det er godt å se at vi er flere som ønsker å få frem noen synspunkter og meninger.

Jeg våknet litt over klokken syv i dag morges.. Da ringte postmannen med en melding om at han stod utenfor med en pakke til meg.. Og det var ikke hvilken som helst pakke, men en StyleConnection-pakke med tre nye, helt SJUKT freshe styles. Jeg har nemlig laget verdens feteste hoodie med palmer og leopard, og denne er på vei ut i butikk as we speak! Jeg er så giret!

Leopard Sweat fra StyleConnection (coming soon) // Palm Sweat fra StyleConnection (coming soon) // Notebook HER

Sees senere, fininger! Nyt denne deilige fredagen ♥

Klem i fleng

Annonse