Annonse

I LOVE INSTAGRAM

Hei Rockstars!

Håper dere har en magisk dag… I Drammen skinner solen, og dagene blir bedre for hver dag som går. På fredag begynner ferien min, og kan ikke tro at jeg faktisk har fri hele juli. Herlig!

Mange av dere vet nok kanskje at jeg er på instragram, men jeg får fortsatt mange spørsmål om hva brukernavnet mitt er, og søker du på kristingjelsvik, finner du meg. Jeg elsker instagram og er en flittig bruker av det. Er også vanvittig mye inspirasjon å hente av alle de tusen bildene som legges ut, og jeg blir like glad hver gang jeg ser de flotte bildene til de jeg følger. Regner med at flere av dere også har instagram, så skriv gjerne brukernavnet deres i kommentarfeltet, så kan jeg få gleden av å titte på deres bilder også.

Nå gjelder det å svinge seg rundt å få avsluttet alt på jobben. Masse som skal gjøres før ferien.

Ønsker dere en fortsatt nydelig dag, så skrives vi senere.

Suss og klem

Annonse