Annonse

I MAY NOT HAVE…

Denne bursdagen er litt mer spesiell i forhold til de andre… For første gang er jeg nærmere femti enn null, og det å bli 26 år virket liksom så stort da jeg var yngre. For det var nemlig en gang jeg sa til meg selv «Når jeg blir 26 skal jeg ha vært gift i minst ett år, den første kidden skal være halvannet år, og nummer to er like rundt hjørrnet. Min mann og jeg skal ha et stort hus, to flotte biler, hytte på fjellet, hytte ved sjøen, en stor båt, og masse penger. Guuud jeg gleder meg til jeg fyller 26». Jada, dette var mine ord for ca 8 år siden, og for å si det sånn så kan jeg ikke krysse av noe på denne listen. Jeg er langt fra eier av et stort hus, kids har jeg absolutt ikke lyst på, gifte seg er så langt unna at ikke en gang en kikkert bidrar til å se helt dit. Hytten på fjellet som trashes av en crazy jentegjeng hver vinter, er ikke min, og den flotte bilen… Eh, vel… En Toyota Yaris er vel flott det, eller hva? Pussig det der… Hvordan livet sjelden blir sånn som man ser for seg, og det synes jeg egentlig er helt greit. Jeg kunne ikke hatt det bedre. Jeg lever et så langt fra A4 liv som overhode mulig, jeg er spontan og tar en dag av gangen. Jeg har de mest fantastiske menneskene en kan tenke seg rundt meg, og jeg velger å se på livet generelt som en magisk reise… Det meste er tilfeldig, og jeg synes det er deilig å ikke vite hva som skjer i fremtiden. Det gjør denne reisen så mye mer spennende! 

Life is good!

Nå skal jeg møte noen herlige jenter til feiring, middag, vin og kos. Jeg elsker bursdag ♥

 

Love you all!

Annonse