Annonse

I MIN HANDLEKURV…

Hurra for lørdag ♥

Solen skinner, jeg skal straks nedover til sentrum for å stå noen timer på Vegetarstanden til NOAH, og deretter står Bergen for tur. FOR en dag, hæ? Dette blir rett og slett helt knall i padden, hehe.

Før jeg tar fatt på denne dagen, tenkte jeg å dele noe med dere som flere etterlyser – nemlig et «i-min-handlekurv-innlegg». Jeg får ofte spørsmål vedr. innkjøp på dagligvarebutikken, hva jeg kjøper, og hva jeg trenger å handle, for å kunne lage noen gode middager i heimen.

Under her ser dere hva som ble med meg hjem fra forrige handletur – den dagen jeg var så sjukt fornøyd med servicen, vet dere, og dette ( i tillegg til næringsgjær, griliermel, malt muskat, cherrytomater, soyasaus, diverse krydder og poteter, som jeg allerede hadde hjemme) er hva som skal til for å kunne lage en haug av yummy retter som bl.a. kremet pasta med brokkoli, sommerwok med ovnsbakte poteter, basilikumpesto, og pastaburger.

Unknown

1. Grønne erter 2. Rødløk 3. Olje 4. Svarte bønner 5. Kikerter 6. Brokkoli 7. Hermetiske tomater 8. Mynte 9. Vegansk schnitzel 10. Paprika 11. Hvitløk 12. Vårløk 13. Pastaskruer 14. Basilikum 15. Bønneblanding 16. Tomatpuré 17. Enda flere kikerter 18. Grønnsaksbuljong 19. Fullkornsris & Grønnsaksblanding 20. Oatly havrematfløte 21. Pinjekjerner

Unknown3

Unknown6

Unknown4

Unknown1

Unknown5

Unknown2

Det har kommet noen nye digge produkter i frysedisken, når man ønsker middag på 1-2-3, som bønneblanding og fullkornsris & grønnsaksblanding. Sistnevnte har jeg testet ut, og YUM sier jeg bare. Jeg gjorde den riktignok bittelitt mer spennende, og oppskriften kommer om få strakser. Det er ikke alt man finner i frysen som er like digg, men disse her var jaggu noen gode alternativer.

Nå må jeg svinge meg rundt… Sees vi på NOAH’s Vegetarstand fra klokken 12.00 og utover? Jeg krysser fingrene ♥

Annonse