I MORGEN SKJER DET!!

Herlighet, folkens… I morgen skjer det! I morgen kliner vi altså til med LIVE pod på Rockefeller for å gjennopplive Snikk Snakk i podcast-format. Og ja! Visst søren er det ganske så ambisiøst å invitere til live pod, før vi i det hele tatt har vist dere hva vi er gode for, men noen ganger må man rett og slett bare være litt vill i knickersen.

Vi vil jo så gjerne møte dere. Se dere i levende live, liksom. Ta på dere, haha. Neida. Ikke ta på dere, men klemme på dere. Dere som vil! Vi er nemlig klemmere begge to, og kommer til å stjele et par gode klemmer i løpet av timene vi skal tilbringe sammen på Rockefeller. Vi gikk gjennom programmet nå nettopp, og fy søren. Dette blir rett og slett steinbra, og vi skal gjøre vårt aller beste for at dere får en fantastisk kveld sammen med oss.

Kjøp billetter HER!

Vi byr på goodiebags til de 100 første som entrer lokalet, og noen fantastiske GIVE AWAYS underveis. Vi har fått med oss aktører som bl.a Love Beauty & Planet, DNA, Urban, Normal, Kitch’n, Nille, Fujifilm Instax Mini, Redbull, Isa Dora, Kondomeriet og Batiste, så dette er uten tvil skikkelig stas.

Sjekk gjerne ut eventet på Facebook HER, for mer informasjon ♥ Vi er så giret atte hjelp, og gleder oss til å se dere i morgen!

Har dere ellers noen spennende planer i kveld eller i helgen forøvrig? Ikke glem en splitter ny episode av det store «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» hvor jeg viser meg fra min aller verste side, haha. Jeg visste faktisk ikke at jeg var en så forbaska dårlig vinner… Dårlig taper også, forøvrig! Men steike så moro vi hadde det i de 9 dagene i Langesund. Her snakker vi leirskole for voksne, haha.

Nyt kvelden, fininger!