Annonse

I SAID YES!!!

//Lokal tid: 22.34

OMG!!

Dere skjønner kanskje på overskriften at den fine mannen min popped the BIG question, og selvfølgelig sa jeg JA! Det har ikke gått opp for meg enda – nå skal vi faktisk gifte oss!! På ekte!!!

Jeg hadde en liten følelse av at det kom til å skje noe i løpet av 2016, men jeg hadde virkelig ingen anelse om at dette kom til å skje her i Vegas. Dere kjenner meg – dere vet at jeg har håpet på dette lenge, og i tillegg uttrykket min enorme lyst til å ta forholdet til et helt nytt nivå. Jeg har vært så klar for å gifte meg så lenge nå – så klar at jeg på toppen av det hele har både hintet og mast, mast og hintet, og til og med tatt en liten tur rundt på nettet, for å titte på diverse ringer jeg mener er den perfekte forlovelsesringen. JADA, jeg er så nørd. Jeg må jo bare riste litt på hodet, og JA, jeg skal innrømme at jeg tilfeldigvis har forsnakket meg litt til Dennis, og med et «uhell» fortalt hvilken type ring jeg liker aller, aller best, haha! Haff, jeg blir nesten litt flau over meg selv her nå…

Anywho – etter pool party og mye moro i går, gikk vi som nevnt opp på rommet for å slappe av litt. Plutselig ser Dennis på meg mens vi sitter og prater og koser oss, og så sier han: «Jentå mi, vett du ka som skjer nå?«, mens han trekker opp en liten boks fra lommen!! Herregud, sier jeg bare… Jeg døde nesten, og ble så satt ut at jeg både slapp en liten fis, og i tillegg tisset litt i trusen. Jeg måtte faktisk rushe ut på do midt i frieriet for å tisse, og vi holdt begge to på å le oss ihjel da jeg stormet fra livets beste øyeblikk.

Da jeg omsider var ferdig og kom ut fra toalettet, satt han klar på ett kne, med boksen i hånden som inneholdt verdens fineste ring. Ikke noe glorete greier, ikke noe flashy diamant, men en enkel, rålekker og utradisjonell ring, som jeg har drømt om. Tenk det – han kjøpte akkurat den ringen jeg ville ha! ÅH ♥ Denne ringen passer meg perfekt!

P1010029

Jeg så glad! INGEN ord kan beskrive denne følelsen, og nå er det bare til å gå i gang med planleggingen. DAMN, nå skal vi faktisk planlegge bryllup!!! Jeg må faktisk bare klype meg selv i armen, for dette her er helt sjukt ♥

Nå skal vi ut og spise en bedre middag og ferie forlovelsen, og i morgen skal jeg vise litt flere bilder av den nydeligste ringen ever.

Måtte dere få en vidunderlig start på uken, skjønne venner, så sees vi snart ♥

 

Klem i fleng

Annonse