Annonse

I SKRIVENDE STUND…

Yo, babes ♥

Som jeg skrev for litt siden, så er torsdag og fredag forbeholdt jobbing med nettbutikken, samt klesmerket generelt, og nå sitter Christian og jeg dypt konsentrert her i cribben, for å få full oversikt over businessen. Christian er så god på tall, og hjelper meg nå med å sette opp solide budsjetter og viktige oversikter. Hva pokker skulle jeg gjort uten han, hæ? Helt sjukt at jeg har klart meg såpass greit uten hjelp, haha. 

Innimellom slaga får vi jaggu tid til å trøkke i oss noen toast, så her er det kjempestemning og god arbeidslyst. Det er noe med fredag, altså… Fredag gjør deg veldig ofte mer effektiv – kanskje fordi helgen lusker rundt hjørnet? 

Jeg ville bare titte kjapt innom for å si hei til dere! Nyt dagen så lenge, ok? Og så sees vi igjen litt senere. 

Har dere noen spennende planer for helgen? 

Annonse