Annonse

I SOMMER SKAL VI…

Happy Mondaaaay, Rockeboller ♥

Har dere en fin dag så langt? Jeg er på jobb i sjappa i dag, mens jeg venter på at mannen skal komme hjem. Det føles som en hel evighet siden jeg så han sist, og det skal bli så innmari godt å få han hjem igjen. Jeg tenkte det ville være en god idé å bjuda på våre sommerplaner, sånn siden så mange av dere lurer. I år blir det litt ferie både i Norge og i utlandet, og under her får dere vite hvor vi skal dra – jeg gleder meg MAX!

Dato: 29. juni – 01. juli
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ingen sommer uten Palmesus, og i år som i fjor, og året før der, stikker en glad gjeng nedover til herlige og sjarmerende Kristiansand, for å få med oss årets beste og diggeste festival. Jeg kommer til å fungere som MTV-reporter i år også, men dog i en litt mindre skala enn fjoråret. Det blir med andre ord litt mindre jobb og enda mer galskap, og jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til god stemning, bra musikk, og sand mellom tærne.


Dato: Fra 3. juli til 6. juli
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vi kliner til med en aldri så liten tur til Finland, og kickstarter ferien her den 3. juli. Ingen av oss har vært i Helsinki tidligere, og tenkte at det var på tide å ta turen innom. Jeg har hørt altfor lite om destinasjonen, og synes det er på tide å sette nettopp Helsinki på blogg-kartet, haha. Har noen av dere vært her før? Og hva bør vi i så fall gjøre, se, spise og oppleve?


Dato: Fra 24. juli til 03. august
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Det blir heller ikke skikkelig sommer uten en tur til Albir. Er det ett sted vi virkelig kan slappe av med god samvittighet, så er det her, og jeg elsker å tilbringe tid her sammen med familien. Det er noe helt spesielt med steder man ferierer hvert år – man får liksom sine faste, gode rutiner, sine favorittrestauranter- og barer, og så kjenner man igjen de som jobber her. Jeg elsker Albir, og gleder meg til late dager fra 24. juli og utover.

Hjelpes som jeg gleder meg! Det som også er deilig i år, er at det blir litt tid her i Oslo også. Oslosommer er så deilig, så nå satser vi bare på kanonfint vær og deilige temperaturer ♥

Nå er jeg forresten veldig spent på deres planer, fininger. Hvor går ferien i år? Blir det Norges-ferie eller en liten tur til utlandet?

Sees senere ♥

Annonse