Annonse

I TOTALLY FORGOT…

Hallaisen, darlings 

Det går i ett i dag, og timene bare flyr fra meg.. Alltid kjekt med masse på agendaen, men jeg blir jo helt stresset når jeg ikke får blogget som først planlagt, haha. 

Jeg gikk gjennom minnekortet på et kamera som har ligget i skuffen, og der fant jeg så mye feelgood fra California som jeg bare mååå vise dere. Nå som høsten virkelig har gjort sitt inntog, er det jo godt å mimre tilbake til solfylte dager i Uniten, selvom jeg er mer klar for høst enn noen gang tidligere. Det er deilig i Oslo nå, og jeg ville ikke vært noen andre steder akkurat nå!

Åh! 

FOR en ferie vi hadde.. Virkelig den beste ferien jeg har hatt til nå.. Jeg gleder meg til neste tur med verdens beste mann 

Nyt dagen, vakre venner.. Nå må jeg løpe videre!

SMASK

Annonse