Annonse

I WANT IT ALL, I WANT IT NOW!

Heisann Hoppsann, solstråler ♥

Jada, så ble jeg litt i overkant begeistret over den tidlige våren som valgte å snu i døren og forsvinne. Snøen laver ned utenfor… Det er så sinnsykt mye snø, endeløse mengder som i følge værmeldingen aldri vil ta slutt, og jeg HATER det! Snøen kunne vært her i julen og that’s it… Utenom det, hører den kun hjemme på fjellet! Hehe.

Jeg har sittet her på den faste plassen min i noen timer nå, og vært på jakt etter inspirasjon samt nye innkjøp, mens jeg har slurpet i meg kaffe. Produkter har blitt lagt i handlekurven, produktbilder har blitt lagret, og kollasjer har blitt laget. Her er resultatet, og jeg har lyst på ALT! 

1. Knallgul kurv til småstasj HER 2. Verdens kuleste sengetøy HER 3. Rå taklampe HER 4. LA lue HER 5. BAD lue HER 6. Denim shorts HER 7. Gule stearinlys HER 8. iPhone5 i gull HER 9. Zebra iPhone cover HER 10. FASHION sweat HER 11. Råkul blomsterpotte HER 12. Knallgul Ugle HER 13. Zebra sneakers HER 14. Dekorativ boks med zebramønster HER 15. Slækk og digg topp HER 16. Putetrekk HER 17. BOSS lue HER 18. Maxidress HER 19. Hig heels HER 20. Superfresh oppbevaringskurv HER 21. Happy Plugs i gull HER 22. Sky High Dunks HER 23. Telyskopper HER 

Aldri før har jeg vært mer keen på vår enn nå. Aldri før har jeg hatt SÅ lyst til å ta på meg denimshortsen, såpass tidlig som i år, men heldigvis har tiden en tendens til å fly forbi, og før vi vet ordet av det sitter vi i en eller annen park… Iført denimshorts, på et pledd, mens solen skinner… Med en øl i den ene hånden, og et grillspyd i den andre… Åh, sommer! Kom til meg.

Noen produkter dere likte ekstra godt?

Forresten… TUSEN TAKK for alle de ekstremt hyggelige tilbakemeldingene på veggen. Det er jo så stas å vise frem hjemmet mitt når komplimentene triller inn som perler på en snor, og dere skal vite at jeg setter ekstremt stor pris på det dere skriver til meg ♥ 

Love Love Love 

Annonse