Annonse

IBIZA KIND OF MORNING

Happy good Thursday morning, Superstars ♥

For en deilig og rolig morgen.. I dag har vi ingenting på agendaen bortsett fra å nyte og suge til oss det sise av denne fantastiske øyen. Vi reiser hjem i natt, og før den tid skal vi bare kose oss. Jeg har i tillegg masse å gjøre og en million kundehendvendelser å svare på, så morgentimene går med til litt jobb. Det er jo faktisk bare kos når det er så mange hyggelige kunder jeg sitter og skriver med. 

Nå har jeg fått i meg morgenkaffen og bladd meg gjennom avisen som lå utenfor døren i morges, så da fikk jeg jaggu knipset noen bilder til morgeninnlegget mitt også. Hurra!

Kvelden i går var forresten magisk, og vi koste oss med fantastisk mat på fantastiske Bambuddah som ligger en 15 minutters kjøretur fra hotellet. Vi gikk vi for sushi som passet perfekt etter all pastaen og pizzaen vi har spist på denne turen, og avsluttet med desserten, ‘group orgasm’ , som virkelig toppet hele kvelden. Perfekt!

Nå må jeg jobbe og gå gjennom bildene fra både kvelden i går og ikke minst bildene fra Formentera. Gled dere!

Nyt dagen så lenge, så snakkes vi snart ♥

SMASK

Annonse