IBIZA MORNINGS

Alright… Dette blir det siste fra Ibiza – øyen vi er så ufattelig glad i! Ibiza er så misforstått – spesielt av nordmenn. Veldig mange tror nemlig at Ibiza bare er en eneste stor narkotika-fest, med techno-musikk og kaos døgnet rundt. Jeg skjønner jo hvorfor flere tenker sånn – det var jo sånn Ibiza var back in the days. Og joda, selvfølgelig finner man crazy party nå også, men øyen har altså så ufattelig mye mer å by på enn skumparty, neonlys og fyll.

Når det er sagt, er det jo ingen andre steder det er gøyere å feste enn akkurat her, men det at det er så mye mer å finne på enn å danse rundt med glowsticks i hendene. Vi leiet bil da vi var her forrige gang, og det var en helt fantastisk opplevelse. Da utforsket vi hele øyen – også de stedene som vi egentlig ikke hadde hørt om før, og det var rett og slett helt magisk. I tillegg rakk vi en tur til Formentera, som selvfølgelig er et must når man er på Ibiza. Dessverre rakk ikke tiden til denne gangen, så det får bli neste gang ♥

Er er et lite bilderyss fra vår siste morgenstund på Ibiza i fantastiske omgivelser! Altså… Bare se på disse fargene? Jeg vil fortsatt holde kortene vedr. bryllupet relativt tett til brystet, men det kan tenkes at dere kommer til å se disse omgivelsene igjen når vi gifter oss, he he! Men det får bli mellom oss, oki? Ikke si det til noen 😅😝

Herlighet som jeg lengter tilbake… Det ble som nevnt et altfor kort opphold denne gangen, men litt er jo bedre enn ingenting, ikke sant?

Vi er tilbake i Oslo – den varme hovedstaden som i grunn føles som syden! Denne sommeren, ass. Senere i dag går turen videre til Morten og Caspar på hytten deres i Valdres, hvor vi skal lade opp før Jotunheimen. Nå krysser vi fingrene for at været blir bra, sånn at dette blir en så bra tur som overhodet mulig. Tenk det – i løpet av mine snart 32 år, har jeg aldri vært i Jotunheimen. Nå skal jeg endelig få denne drømmen oppfylt, wuuhuu! Gjett om kameraet kommer til å gå varmt, da!?

Hva står på planen deres i dag, skjønne venner? Er dere tilbake på jobb, eller er det feriemodus fremdeles?