Annonse

IBIZA OLD TOWN

Ibiza – så mye mer enn techno, skumparty, fyll og fanteri! Vi elsker denne øyen og alt det fantastiske den har å by på… I går tilbrakte vi store deler av dagen i gamlebyen Dalt Vila. Vi har virkelig sansen for gamlebyene rundt om kring i de mange storbyene i Europa, men ingen gamlebyer slår Dalt Vila. Dette er uten tvil den som er aller mest sjarmerende. Den er også den vakreste – med sine hvite mursteinsbygninger og fargerike detaljer. Et av Europas eldste borganlegg omringer gamlebyen, og har en selvklar plass på UNESCOs verdensarvliste – noe annet ville vært helt utenkelig!

På innsiden av de historiske murene, finner man en herlig blanding av romantiske restauranter, historiske hoteller, og klesbutikker som selger linskjorter, hvite kjoler, fargerike espadrillos-sko og en god miks av stråhatter. Man trenger i grunn en hel dag for å rekke gjennom alle de skjønne små gatene – i hvert fall om man ønsker å kjøle seg ned med fruktig og kald sangria, på de mange barene.

Det ble altså en date night her i Dalt Vila etter litt tusling rundt i byen, og restauranten vi valgte å spise på serverte de nydeligste retter. Nam! Jeg får vann i munnen av tanken, mens jeg smiler fra øre til øre når jeg ser på disse bildene fra gårsdagen. Vi kunne ikke bedt om en bedre avslutning på ferien ♥

Ibiza, jeg elsker deg! Og etter denne turen er vi i hvert fall bombesikker på at det er her vi skal gifte oss ♥ Jeg har fortsatt et minnekort fullt av bilder fra både Albir og Ibiza, så jeg håper dere ikke er lei av syden-bilder riktig enda, haha.

Apropos bilder… Jeg har alltid tenkt at liggende bilder tar seg best ut på bloggen, men har i det siste blitt litt begeistret for stående bilder i stedet – slik som flesteparten av bildene i dette innlegget. Hva foretrekker dere? Er slike stående bilder kjekkere om man leser blogg fra telefonen? Gi meg gjerne en tilbakemelding på dette, sånn at jeg vet hva jeg bør satse på fremover. Deres tilbakemelding betyr alt!

Suss og klem

Annonse