Annonse

IBS, FOKUS OG KAFFE

God morgen, skjønninger ♥

Litt i seneste laget for god morgen, kanskje, men det er jaggu ikke lenge siden jeg klarte å komme meg ut av sengen. Fokus vekket meg, og klokken 12 var det helt uaktuelt for han å ligge stille, så da var det bare til å komme seg opp selvom hodepinen dundret som verst, og slippe krabaten ut i snøen. 

Jada… Selvom jeg kom sent hjem i går, ble jeg selvfølgelig nødt til å bli med på kveldens festligheter… Ihvertfall siden Pay og Kamilla hadde invitert til party i deres nye crib. Koselig kveld og én drink for mye. Heheh!

Om bare ÉN ussel liten uke står Hawaii for tur, og herreguuud som jeg gleder meg. Jeg har jo nevnt for dere tidligere at jeg på denne turen skal ta en nærmere titt på IBS sitt utdanningstilbud, og det skal bli så vanvittig spennende å intervjue IBS studenter og få et innblikk i hvordan det faktisk er å studere i et annet land. Nå er det ikke jeg som skal tilbake på skolebenken, men jeg vet at mange av dere har kommet til det stadiet hvor dere ikke helt vet hva dere ønsker å gjøre etter videregående, og da kan kanskje noen studier i utlandet være tingen. Jeg har jo også forstått på flere av dere at dere har en inderlig stor drøm og ikke minst lyst til å reise, og her kan man jo faktisk slå to fluer i én smekk. YEY!

Fokus og jeg sitter altså her og blar oss gjennom utdanningskatalogen til IBS, og selvom han ikke forstår et snev av det jeg holder på med, er ihvertfall jeg ekstremt fascinert av det vanvittige tilbudet og de mange mulighetene som faktisk finnes når det kommer til utdanning i utlandet.

IBS tilbyr en fantastisk pakkeløsning som består av 1 år med skole, 1 semester med bolig, IBS rep på destinasjonen, aktiviteter, 60 studiepoeng, støtte fra lånekassen, og all den hjelpen du skulle ha behov for både før, under og etter studietiden. Det er altså et hav av muligheter, både når det kommer til selve studiet hvor du kan velge retninger innen både Travel Industry, Psykologi, sport, fashion, design, musikk, business og miljø, til valg av destinasjon. Skulle ikke USA skulle være drømmedestinasjonen, kan man også studere i både Australia, New Zealand, England og Italia. Jeg blir så sinnsykt imponert, samtidig som jeg skulle ønske disse tilbudene var i vinden da jeg var 18. Hehe! 

Nå skal jeg friske litt opp i den tredagers gamle sminken, hive på meg hoodien, og komme meg ut på søndagsbrunch med jentene. Obligatorisk og herlig søndagsaktivitet ♥

Nyt dagen så lenge, og så snakkes vi litt senere.

SMASK

// I samarbeid med International Business School

Annonse